Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
16.09.2024
Kaamos Karikavõistluste raames läheme külla Tartu Ülikool Maks & Mooritsale.
Kommenteeri
16.09.2024
Karikavõistluste uue formaadi järgi peavad mulluse Meistriliiga 2.-8. koha võistkonnad omavahel üheringilise eelturniiri, misjärel selgub meeskondade asetus play-off mängudeks.
Kommenteeri
12.09.2024
Korvpalliklubi Viimsi liikmetele on esindusmeeskonna Hooajapääse TASUTA! Viimsi korvpallimeeskonna Hooajapääse tagab sissepääsu kõikidele Viimsi meeskonna kodumängule ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi alistas 461 pealtvaataja ees Kaamos Karikavõistlustel Keila Coolbeti 95:83 (0)
16.09.2024

Karikavõistluste uue formaadi järgi peavad mulluse Meistriliiga 2.-8. koha võistkonnad omavahel üheringilise eelturniiri, misjärel selgub meeskondade asetus play-off mängudeks.

Viimsi ei pidanud hooajal eel mitte ühtegi kontrollmängu. “Ootame põnevusega hooaja esimest mängu. Võrreldes eelmise hooaja kehaliste testide tulemusega, oleme sammu edasi astunud ning tahame, et see kajastuks ka mängupildis. Peamiseks eesmärgiks on eriti hooaja alguses keskenduda elementidele, millega oleme ettevalmistusperioodil tegelenud,” ütles peatreener Valdo Lips enne mängu.

 

Esimesed punktid tulid mõlemale meeskonnale visalt, kuid siis sai kodumeeskond hoo käima ning võitis avaveerandaja 23:16. Teisel veerandajal  kasvatati edu veelgi ning võideti 23:12. Poolaeg Viimsile 46:28. Kolmas veerandaeg oli mõlemalt poolt resultatiivne, mille võitis Keila Coolbet 31:29. Neljandal veerandajal jõudsid vastased korraks 7 punkti kaugusele, kuid Viimsil oli üks käik veel varuks ning vahe hoiti turvalisena. Külalised Keilast võitsid viimase veerandaja 24:20. Viimsi võitis aga mängu 95:83.

 

Suureskoorilises mängus oli kodumeeskonna resultatiivseim Stefan Vaaks 31 punktiga, Kristjan Kokk viskas 15 ning hooaja eel meeskonnaga liitunud Omar Pajic 11 punkti. Jorgen Rikberg ja uus täiendus Mark-Andreas Jaakson lisasid kumbki 10 punkti. Omar Pajic noppis lisaks 8 lauapalli ning Stefan Vaaks andis 5 tulemuslikku söötu. Vastastel viskas Kristen Kasemets 20 punkti.

Mängule elas kohapeal kaasa 461 pealtvaatajat.

 

Peatreener Valdo Lips oli mõistagi tulemusega rahul: “Võita on alati hea ja eriti rünnakuga võime rahul olla. Vahepeal kaotame kannatuse ja teeme rutakaid otsuseid. Kaitsepoolt annab kindlasti parandada. Kaugeleulatuvaid järeldusi esimese mängu põhjal ei teeks veel.”

Mark-Andreas Jaakson lisas: “Jäin väga rahule just tiimi esitusega, kõik tahtsid väga mängida ja hooaja esimest mängu võita. Kordagi et tekkinud lõpus tunnet, et äkki väristame ära. Olime võitluslikud ja agressiivsed. Kaitses saame kindlasti paremaks minna ja omavahel rohkem rääkida. Saame siit Tartusse hea tunde ja energiaga edasi minna. Tänan publikut, kes häälekalt toetas.”

 

Järgmise mängu samas sarjas peab Viimsi võõrsil 18. septembril Tartu Ülikool Maks&Moorits vastu. Seejärel ootavad ees kodumängud. 22. septembril tuleb külla TalTech/ALEXELA ning 25. septembril Utilitas Rapla.

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Mängu galerii SIIN

 


JÄRGMISED MÄNGUD

 

Kaamos Karikavõistlused

K, 18.09 kell 19:00

Tartu, TÜ Spordihoone

Viimsi @ Tartu Ülikool Maks& Moorits

 

Kaamos Karikavõistlused

P, 22.09 kell 17:00

Forus Spordikeskus Viimsi

Viimsi vs TalTech/ALEXELA

 

Osta pilet SIIN

 


 

Selleks, et Sul ükski kodumäng vahele ei jääks, on Sul kaks head valikut:

  1. Osta Hooajapääse.
  2. Kui oled klubi liige saad Hooajapääsme klubi poolt. Hooajapääseme saad vormistada PEAGI!

 

Osta Viimsi Hooajapääse SIIN

 

Miks osta Hooajapääse?
Anname Sulle mitu parimat põhjust:

  1. Vaid kodusaalis, kohapeal saad osa õigest emotsioonist.
  2. Saada osa kõikidest kodumängudest parima hinnaga.
  3. Saad anda enda poolt valitus panuse Viimsi korvpallimeeskonna ja korvpallikooli käekäiku.

Hooajapääsmed on hinnaga 100€, 250€, 500€, 1000€ ja 2000€ , ehk endale sobiva pääsme ja panuse leiab igaüks.

 

Loe täpsemalt ja osta Viimsi Hooajapääse SIIN

 

 

Klubiliikme Hooajapääsme saad vormistada nii:

 

 


 

Klubi võistluvarustus ning vaba aja tootesari, sh T-särgid, pusad, dressipüksid, joped ja seljakotid on saadavad teamsport.ee e-poes! 

Vaata täpsemalt ja telli SIIN

 

Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...