Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
27.06.2024
Viimsi meeskonna kehalise ettevalmistuse treener Asko Meiner osales Euroliiga kehalise ettevalmistuse treenerite koolitusel Tšehhis.
Kommenteeri
12.06.2024
Korvpalliklubi Viimsi, sh KK Viimsi, Kesklinna KK, GAG Korvpalliklubi ja Lahemaa KK 22.hooaja sportlik lõpetamine toimub laupäeval, 15.juunil Forus Spordikeskus Viimsi korvpallisaalis ja Viimsi Kooli ...
Kommenteeri
11.06.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptreenerite käe all.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsis poisid võitsid kodusel Balti liiga finaaltuniiril pronksmedalid (0)
28.05.2024

Reedest pühapäevani toimus Viimsis, Forus Spordikeskus Viimsi korvpallisaalis BBBL, ehk Poiste Balti Korvpalliliiga U12 vanuseklassi superfinaalturniir.  Finaalturniir tõi Viimsisse 14 meeskonda Eestist , Lätist, Leedust ja Poolast, ühtekokku ligi 200 väliskülalist. KK Viimsit esindasid treener Tarmo Kapperi hoolealused, kes 3 nädalat tagasi krooniti Eesti meistriteks ja BBBL sarja põhiturniiril olid saavutanud 5.koha, kogudes 9 võitu ja 6 kaotust.

Superfinaaliturniiri alagrupis alistasid viimsilased kodused konkurendid Rae SK / Kiili SK 58:20 ja lätlaste Gulbene 64:48 kuid pidid tunnistama leedulaste KM Perkūnas paremust 37:65.

Seega mindi poolfinaalis vastamisi B-alagrupi võitja ja hilisema meistri Ezerzeme-Rezekne. Lätlased, panid oma paremuse kindlalt maksma ja lõppskoor 39:57.

Kolmanda koha mängus alistas Viimsi poisid lätlaste A.Kraukla VEFi 46:26.

Viimsi poolelt valiti Grant Köster ja Josten Laast ka turniiri All Star, ehk sümboolsesse viisikusse.

 

KK Viimsi, Eesti meister- ja Balti pronksmedalimeeskonna treener Tarmo Kapper, “Meie jaoks oli tegu väga õnnestunud nädalavahetusega. Vastased olid tugevad ja ka ise suutsime näidata väga heal tasemel korvpalli. Igaljuhul kiidan poisse ja publikut, kes mängudele tuliselt kaasa elasid. Samuti tahaks ära märkida meie kehalttevalme treener Asko. Poisid olid füüsiliselt heas vormis ja jaksasid kõik viis mängu mängida kõrge intensiivsusega. Nii, et suured kiidusõnad Askole!”

 

Finaalis võitis Ezerzeme-Rezekne tulemusega 70:59 KM Perkūnast.

 

Balti Korvpalliliiga president ja asutaja Dins Stasans , “Kogu BBBL organisatsiooni poolt tahan õnnitleda Viimsit suurepärase finaalturniiri eest! Suurepärane turniir, suurepärastes tingimustes, kus osalejaid koheldi kui profimängijaid. Seda alates riieturuumidest, väljakust, kuni viskevõistluste ja mängude ülekanneteni Youtubeis. Olen kindel, et osalejatele jääb Viimsi finaalturniir meelde väga positiivse mälestusena. Kahtlemata on Viimsi korvpallikaardil ja organisatsioon tõelised oma ala profid. Aitäh veel kord ning kohtumiseni Viimsis juba uuel hooajal!”

 

Turniiri peakorraldaja, KK Viimsi noortekorvpalli juht Kaarel Traumann, “Võime kindlasti koduse BBBL U12 finaalturniiriga rahule jääda. Päevad olid täis korvpalli ning erinevaid emotsioone. Selle kõige tipuks oma poistele pronksmedal ja väga korralikus konkurentsis. Tubli töö poistelt ja lapsevanematelt ning eriti treener Tarmolt! Korralduslikul poolel oli kindlasti mõningaid õppetunde, mida kindlasti järgmisel korral juba veelgi paremini teha.

 

Rae SK / Kiili SK treener Marko Laanemets, “Väga hea meel on selle üle, et BBBL finaal toodi kodule nii lähedale. Aitäh KK Viimsile sujuva ja heal tasemel turniiri korraldamise eest. Saime palju head võistluskogemust pusides eakaaslastega Eestist, Lätist ja Leedust ning mõtteid ja motivatsiooni tulevasteks treeninguteks.”

 

 

Vaata:

  • Kõikide mängude tulemused SIIN
  • Järelvaata mänge SIIN
  • Fotogaleriid SIIN

 

Külalised toitlustas ja majutas Lavendel Spa Hotel.

Turniiri toetas Viimsi vald ja Eesti Kultuurkapital.

 


 

Loe täpsemalt SIIN
 

 

 

Klubi võistluvarustus ning vaba aja tootesari, sh T-särgid, pusad, dressipüksid, joped ja seljakotid on saadavad teamsport.ee e-poes! 

Vaata täpsemalt ja telli SIIN

 

Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...